Publikavimo data: 2024-06-16
Itališkai pagaminta vištienos filė su "Caprese"
Vištienos filė yra puiki dietinė mėsa, puikiai tinkanti tiems, kurie laikosi geros mitybos idealų, pvz. Šį produktą galima derinti su beveik visais ingredientais. Pavyzdžiui, puikus duetas būtų orkaitėje kepta vištienos filė su "Caprese" salotomis.
Žingsnis 1
Vištienos filė supjaustykite kepsniais, kad būtų lengviau kramtyti. Padarykite nedidelius kryžminius pjūvius kepsniuose, kad jie geriau marinuotųsi. Apvoliokite mėsą druskos, pipirų ir smulkinto česnako mišinyje.
Žingsnis 2
Pomidorus atsargiai supjaustykite aštriu peiliu plonais griežinėliais, kad neišsiskirtų vidurys. Mocarelos sūrį taip pat reikia pjaustyti atsargiai, stengiantis jo nesusmulkinti ir nesuplėšyti.
Žingsnis 3
Sudėkite vištienos gabalėlius ant kepimo skardos. Ant viršaus plona srovele užlašinkite alyvuogių aliejaus ir išdėliokite pomidorus. Palikite vištieną kepti 180 ℃ temperatūroje 15 minučių. Tada ant viršaus uždėkite mocarelos sūrio ir leiskite baigti kepti orkaitėje dar 5 minutes.
Kategorijos