Itališkų žolelių pjaustymas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Itališkų žolelių pjaustymas

Itališkų žolelių kotletas - puiki idėja romantiškai vakarienei. Galite naudoti bet kokią mėsą, bet dažniausiai naudojama kiauliena. Pageidautina, kad kotletai būtų ruošiami iš atvėsintos mėsos, nes ji būna sultingesnė. Puikiai tiks nugarinė arba šonkauliukas. Itališkų prieskoninių žolelių galima įsigyti parduotuvėje arba patiems pasigaminti mišinį. Į klasikinę sudėtį įeina čiobreliai, rozmarinai, žalumynai ir svogūnai. Švieži ir marinuoti pomidorai bei pomidorų pasta padės patiekalui suteikti daugiau itališkų natų.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
57 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.91/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Itališkų žolelių pjaustymas Žingsnis 1
Pradėkite kepti kotletus. Įkaitinkite keptuvę su graikinių riešutų aliejumi, sudėkite kotletus ir kepkite po 3-4 minutes iš kiekvienos pusės, kol paruduos. Sudėkite smulkintą česnaką ir svogūną, nuolat maišydami kepkite 1-2 min.

Žingsnis 2

Itališkų žolelių pjaustymas Žingsnis 2
Sudėkite likusius ingredientus ir baigkite kepti. Į keptuvę su daržovėmis sudėkite pjaustytus konservuotus pomidorus ir išmaišykite. Atskirame dubenyje sumaišykite pomidorų pastą su trupučiu vandens ir kubeliais supjaustytais šviežiais pomidorais. Išmaišykite ir sudėkite ant mėsos ir daržovių.

Žingsnis 3

Itališkų žolelių pjaustymas Žingsnis 3
Įberkite prieskonių. Įdėkite džiovintų rozmarinų, čiobrelių, maltų baltųjų pipirų. Išmaišykite, pagardinkite jūros druska. Virkite ant silpnos ugnies, kol mėsa suminkštės, apie 12-15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos