Publikavimo data: 2024-06-13
Itališkų žolelių pjaustymas
Itališkų žolelių kotletas - puiki idėja romantiškai vakarienei. Galite naudoti bet kokią mėsą, bet dažniausiai naudojama kiauliena. Pageidautina, kad kotletai būtų ruošiami iš atvėsintos mėsos, nes ji būna sultingesnė. Puikiai tiks nugarinė arba šonkauliukas. Itališkų prieskoninių žolelių galima įsigyti parduotuvėje arba patiems pasigaminti mišinį. Į klasikinę sudėtį įeina čiobreliai, rozmarinai, žalumynai ir svogūnai. Švieži ir marinuoti pomidorai bei pomidorų pasta padės patiekalui suteikti daugiau itališkų natų.
Žingsnis 1
Pradėkite kepti kotletus. Įkaitinkite keptuvę su graikinių riešutų aliejumi, sudėkite kotletus ir kepkite po 3-4 minutes iš kiekvienos pusės, kol paruduos. Sudėkite smulkintą česnaką ir svogūną, nuolat maišydami kepkite 1-2 min.
Žingsnis 2
Sudėkite likusius ingredientus ir baigkite kepti. Į keptuvę su daržovėmis sudėkite pjaustytus konservuotus pomidorus ir išmaišykite. Atskirame dubenyje sumaišykite pomidorų pastą su trupučiu vandens ir kubeliais supjaustytais šviežiais pomidorais. Išmaišykite ir sudėkite ant mėsos ir daržovių.
Žingsnis 3
Įberkite prieskonių. Įdėkite džiovintų rozmarinų, čiobrelių, maltų baltųjų pipirų. Išmaišykite, pagardinkite jūros druska. Virkite ant silpnos ugnies, kol mėsa suminkštės, apie 12-15 minučių.
Kategorijos