Itin traškūs marinuoti kopūstai su burokėliais ir morkomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Itin traškūs marinuoti kopūstai su burokėliais ir morkomis

Skanūs ir sveiki marinuoti kopūstai su burokėliais ir morkomis bus paruošti valgyti per 5 valandas. Jei paliksite jį marinuotis kelias dienas kambario temperatūroje, jis taps dar traškesnis. Rinkitės sodrios spalvos burokėlius - jie suteiks patiekalui ryškumo. Marinuotus kopūstus šaldytuve galima laikyti 2-3 savaites. Tai puikus užkandis prie mėsos, bulvių, košės.
Gaminimo laikas
300 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
27 kcal.
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Itin traškūs marinuoti kopūstai su burokėliais ir morkomis Žingsnis 1
Burokėlius ir morkas supjaustykite plonais griežinėliais, o kopūstus - stambiais kubeliais. Smulkiai supjaustykite česnaką. Sudėkite morkas, burokėlius ir česnakus, išmaišykite ir sudėkite į stiklinį stiklainį arba plastikinį maisto indą, gerai užspauskite daržoves.

Žingsnis 2

Itin traškūs marinuoti kopūstai su burokėliais ir morkomis Žingsnis 2
Paruoškite marinatą. Atskirame inde sumaišykite druską, cukrų, actą ir 1,5 litro verdančio vandens, maišykite, kol druska ir cukrus ištirps. Užpilkite karštu marinatu, ant viršaus uždėkite svorį, kad daržovės būtų visiškai apsemtos sūrymu. Marinuokite kambario temperatūroje. Marinatas bus paruoštas per 4 valandas. Galima palikti marinuotis kelias dienas. Paragaukite ir ieškokite jums patinkančio skonio.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
paruošimai, daržovių paruošimai, konservavimas, mažai kalorijų, sala, cukinijų sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, ajika, be bendrų alergenų, receptų knyga, pomidorų ajika, česnakų ajika, česnakų ajika, česnakų paruošimai

Kategorijos