Publikavimo data: 2025-08-19
Itin traškūs naminiai kotletai
Naminiai kotletai su itin traškia plutele nepaliks jūsų šeimos abejingų.
Žingsnis 1
Atskirkite duonos trupinius nuo plutos ir pamirkykite juos piene, kad gerai įsigertų.
Žingsnis 2
Sutrinkite svogūną blenderiu (arba smulkiai supjaustykite, jei norite), sudėkite į maltą mėsą kartu su džiūvėsėliais, kiaušiniu, druska ir pipirais pagal skonį. Gerai išminkykite faršą iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Suformuokite kotletus.
Žingsnis 4
Prieš kepdami kiekvieną kotletą gausiai apvoliokite manų kruopose, paspausdami, kad kruopos gerai priliptų.
Žingsnis 5
Kepkite įkaitintoje keptuvėje, kol taps auksinės spalvos, apie 10-15 minučių iš kiekvienos pusės.
Kategorijos