Publikavimo data: 2024-05-26
Įvairiaspalvės kanapės "Šventinis asortimentas"
Didelis šio patiekalo privalumas yra tas, kad galima naudoti pačius prieinamiausius "Assorted" kanapėms skirtus produktus, paprastai tuos, kurie dedami į salotas arba pjaustomi. Svarbiausia juos išfantazuoti ir paskirstyti taip, kad derėtų skoniai, aromatai, tekstūra. Tokius kanapes valgyti malonu net ir per šventinę puotą, kurioje visada gausu kitų patiekalų.
Žingsnis 1
Lašišos ir agurkų kanapėms gaminti paimkite baltos duonos skrebučių ir išpjaukite apskritimus. Sudėkite kanapes. Duoną patepkite plonu sūrio ir žolelių sluoksniu, ant viršaus uždėkite ridikėlių apskritimą, raudonosios žuvies juostelę ir alyvuogę. Agurką perpjaukite išilgai, užmaukite ant iešmelio ir per vidurį pradurkite visas kanapes.
Žingsnis 2
Šoninės ir sūrio kanapėms gaminti paimkite juodos gavėnios duonos su kmynais, išpjaukite apskritimus ir vieną pusę patepkite garstyčiomis. Sudėkite kanapes. Ant duonos pagrindo uždėkite riekelę bulvienos, ketvirtadalį sūrio, petražolės lapelį, vėl duonos apskritimą garstyčiomis į apačią. Ant viršaus uždėkite petražolių, marinuotų agurkų ir alyvuogių. Įdurkite iešmeliu.
Žingsnis 3
Daržovių kanapėms paimkite nedidelį gabalėlį pitos duonos. Ant jo uždėkite papriką, petražolių šakelę, pusę vyšninio pomidoro, alyvuogės griežinėlį, agurką ir bryndzos gabalėlį ir pritvirtinkite iešmeliu kartu su pita.
Kategorijos