Publikavimo data: 2024-05-25
Japoniška miso sriuba su šitake ir tofu
Paįvairinkite savo mitybą šia japoniška sriuba. Ją pagaminti gana paprasta. Ji labai soti dėl joje esančių grybų ir tofu. Šiitake yra vitamino D šaltinis, todėl sriuba yra labai sveika.
Žingsnis 1
Puodą su jūros dumbliais statykite ant ugnies. Kai vanduo beveik užvirs, išimkite jūros dumblius. Į puodą suberkite tuno drožles.
Žingsnis 2
Užvirinkite puodo turinį ir nukelkite nuo ugnies. Palikite porai minučių, kad tuno drožlės nusėstų ant puodo dugno. Nuovirą perkoškite.
Žingsnis 3
Supjaustykite šitake grybus griežinėliais.
Žingsnis 4
Grybus 1-2 minutes pakepinkite sezamų aliejuje.
Žingsnis 5
Puode pašildykite "Dashi" sultinį ir įmaišykite miso pastą.
Žingsnis 6
Supjaustykite tofu griežinėliais.
Žingsnis 7
Į sriubos dubenį sudėkite tofu ir ant viršaus išdėliokite šitake grybus. Užpilkite dubenį sultiniu.
Kategorijos