Japoniška miso sriuba su šitake ir tofu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Japoniška miso sriuba su šitake ir tofu

Paįvairinkite savo mitybą šia japoniška sriuba. Ją pagaminti gana paprasta. Ji labai soti dėl joje esančių grybų ir tofu. Šiitake yra vitamino D šaltinis, todėl sriuba yra labai sveika.
Gaminimo laikas
140 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
38 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.89/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Japoniška miso sriuba su šitake ir tofu Žingsnis 1
Puodą su jūros dumbliais statykite ant ugnies. Kai vanduo beveik užvirs, išimkite jūros dumblius. Į puodą suberkite tuno drožles.

Žingsnis 2

Japoniška miso sriuba su šitake ir tofu Žingsnis 2
Užvirinkite puodo turinį ir nukelkite nuo ugnies. Palikite porai minučių, kad tuno drožlės nusėstų ant puodo dugno. Nuovirą perkoškite.

Žingsnis 3

Japoniška miso sriuba su šitake ir tofu Žingsnis 3
Supjaustykite šitake grybus griežinėliais.

Žingsnis 4

Japoniška miso sriuba su šitake ir tofu Žingsnis 4
Grybus 1-2 minutes pakepinkite sezamų aliejuje.

Žingsnis 5

Japoniška miso sriuba su šitake ir tofu Žingsnis 5
Puode pašildykite "Dashi" sultinį ir įmaišykite miso pastą.

Žingsnis 6

Japoniška miso sriuba su šitake ir tofu Žingsnis 6
Supjaustykite tofu griežinėliais.

Žingsnis 7

Japoniška miso sriuba su šitake ir tofu Žingsnis 7
Į sriubos dubenį sudėkite tofu ir ant viršaus išdėliokite šitake grybus. Užpilkite dubenį sultiniu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su grybais, sriubos, grybų patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, grybų sezonas, žalumynų sezonas, bulvių sezonas, bulvių sezonas, voveraičių sezonas, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos