Publikavimo data: 2024-09-17
Japoniška vištiena
Šį receptą sužinojau iš draugės. Jis man labai patiko dėl paprasto paruošimo ir puikių rezultatų. Sojų padažas suteikia mėsai gražią spalvą, wasabi - aštrumą, o imbieras - puikų skonį. Rekomenduoju išbandyti.
Žingsnis 1
Nuplaukite šlauneles, sumaišykite sojų padažą ir wasabi.
Žingsnis 2
Marinuokite šlauneles marinate, palikite 30 min.
Žingsnis 3
Padarykite kišenės pjūvį ir įdėkite imbierą.
Žingsnis 4
Dėkite šlauneles ant kepimo skardos, išklotos kepimo pergamentu, ir pašaukite į iki 200 °C įkaitintą orkaitę 30 minučių.
Žingsnis 5
Užpilkite mėsą susidariusiomis sultimis ir pašaukite į orkaitę dar 10 minučių.
Kategorijos