Japoniška vištiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Japoniška vištiena

Šį receptą sužinojau iš draugės. Jis man labai patiko dėl paprasto paruošimo ir puikių rezultatų. Sojų padažas suteikia mėsai gražią spalvą, wasabi - aštrumą, o imbieras - puikų skonį. Rekomenduoju išbandyti.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
169 kcal.
Baltymai
19 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.58/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Nuplaukite šlauneles, sumaišykite sojų padažą ir wasabi.

Žingsnis 2

Japoniška vištiena Žingsnis 2
Marinuokite šlauneles marinate, palikite 30 min.

Žingsnis 3

Japoniška vištiena Žingsnis 3
Padarykite kišenės pjūvį ir įdėkite imbierą.

Žingsnis 4

Dėkite šlauneles ant kepimo skardos, išklotos kepimo pergamentu, ir pašaukite į iki 200 °C įkaitintą orkaitę 30 minučių.

Žingsnis 5

Užpilkite mėsą susidariusiomis sultimis ir pašaukite į orkaitę dar 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos