Japoniška vištiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Japoniška vištiena

Šį receptą sužinojau iš draugės. Jis man labai patiko dėl paprasto paruošimo ir puikių rezultatų. Sojų padažas suteikia mėsai gražią spalvą, wasabi - aštrumą, o imbieras - puikų skonį. Rekomenduoju išbandyti.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
169 kcal.
Baltymai
19 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.58/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Nuplaukite šlauneles, sumaišykite sojų padažą ir wasabi.

Žingsnis 2

Japoniška vištiena Žingsnis 2
Marinuokite šlauneles marinate, palikite 30 min.

Žingsnis 3

Japoniška vištiena Žingsnis 3
Padarykite kišenės pjūvį ir įdėkite imbierą.

Žingsnis 4

Dėkite šlauneles ant kepimo skardos, išklotos kepimo pergamentu, ir pašaukite į iki 200 °C įkaitintą orkaitę 30 minučių.

Žingsnis 5

Užpilkite mėsą susidariusiomis sultimis ir pašaukite į orkaitę dar 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos