Publikavimo data: 2024-04-09
Japoniškas omletas tamagoyaki.
Tamagoyaki yra japoniškas patiekalas - omletas su priedais. Patiekalo pavadinimas išvertus reiškia "keptas kiaušinis". Tamagoyaki gali būti gaminamas su saldžiais ir aštriais priedais, tačiau mes siūlome labiau europietišką receptą su daržovėmis ir žaliaisiais svogūnais. Šis patiekalas bus puiki įprastos kiaušinienės alternatyva, o tradicinis patiekimas su sojų padažu nustebins net išrankiausius gurmanus.
Žingsnis 1
Morkas supjaustykite smulkiais kubeliais.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūnus.
Žingsnis 3
Vištienos kiaušinius suplakite giliame dubenyje.
Žingsnis 4
Atsargiai supilkite pieną.
Žingsnis 5
Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 6
Supjaustytas morkas, svogūnus ir žaliuosius svogūnus sudėkite į kiaušinių masę ir išplakite iki vientisos masės.
Žingsnis 7
Įkaitinkite keptuvę su trupučiu augalinio aliejaus. Ant įkaitintos keptuvės pilkite po truputį kiaušinių mišinio plonais blyneliais.
Žingsnis 8
Omletą kepkite 2-3 minutes.
Žingsnis 9
Atsargiai mentele pradėkite sukti omletą į vamzdelį.
Žingsnis 10
Sulenkite omletą į trečdalius ir užpilkite šiek tiek daugiau kiaušinių mišinio ant laisvos vietos.
Žingsnis 11
Kepkite omletą dar 2-3 minutes. Procedūrą kartokite, kol baigsis mišinys.
Žingsnis 12
Supjaustykite tamagoyaki porcijomis.
Kategorijos