Publikavimo data: 2024-06-15
Japoniški krevečių sušiai
Suši yra japonų kultūros dalis. Šiame recepte pagrindiniai ingredientai yra krevetės, lašiša ir avokadas. Kreminis sūris suteikia malonų ir švelnų poskonį. Šis patiekalas, kaip ir visi klasikiniai suktinukai, ruošiamas naudojant specialų bambukinį kilimėlį ir nori lapus.
Žingsnis 1
Nuplaukite avokadą ir agurką, nulupkite kauliukus ir odelę ir supjaustykite juostelėmis. Tą patį padarykite ir su žuvimi. Krevetes atidarykite iš anksto arba nusipirkite jau paruoštas šaldytas. Nulupkite kiautus ir atidėkite į šalį. Išklokite kilimėlį ant lygaus paviršiaus ir ant jo uždėkite nori lapą.
Žingsnis 2
Ant ryžių paskleiskite ploną ir tolygų ryžių sluoksnį, tada sudėkite avokado juosteles, krevetinį agurką ir ant ryžių švelniai užberkite "Philadelphia" sūrio. Naudodami kilimėlį suvyniokite vyniotinį ir supjaustykite į 4-5 dalis. Patiekite sušius su wasabi, imbiero ir sojų padažu.
Kategorijos