Japoniški krevečių sušiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Japoniški krevečių sušiai

Suši yra japonų kultūros dalis. Šiame recepte pagrindiniai ingredientai yra krevetės, lašiša ir avokadas. Kreminis sūris suteikia malonų ir švelnų poskonį. Šis patiekalas, kaip ir visi klasikiniai suktinukai, ruošiamas naudojant specialų bambukinį kilimėlį ir nori lapus.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
141 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.38/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Japoniški krevečių sušiai Žingsnis 1
Nuplaukite avokadą ir agurką, nulupkite kauliukus ir odelę ir supjaustykite juostelėmis. Tą patį padarykite ir su žuvimi. Krevetes atidarykite iš anksto arba nusipirkite jau paruoštas šaldytas. Nulupkite kiautus ir atidėkite į šalį. Išklokite kilimėlį ant lygaus paviršiaus ir ant jo uždėkite nori lapą.

Žingsnis 2

Japoniški krevečių sušiai Žingsnis 2
Ant ryžių paskleiskite ploną ir tolygų ryžių sluoksnį, tada sudėkite avokado juosteles, krevetinį agurką ir ant ryžių švelniai užberkite "Philadelphia" sūrio. Naudodami kilimėlį suvyniokite vyniotinį ir supjaustykite į 4-5 dalis. Patiekite sušius su wasabi, imbiero ir sojų padažu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos