Japoniško stiliaus vištienos filė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Japoniško stiliaus vištienos filė

Vištienos filė gaminant pagal šį receptą sutaupoma laiko, vištiena būna sultinga ir minkšta.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
122 kcal.
Baltymai
20 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.93/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Japoniško stiliaus vištienos filė Žingsnis 1
Vištienos filė nuplaukite po tekančiu vandeniu ir gerai nuspauskite. Pirmiausia filė išilgai supjaustykite trumpomis juostelėmis. Tada supjaustykite ją išilgai mažais kubeliais.

Žingsnis 2

Japoniško stiliaus vištienos filė Žingsnis 2
Įberkite druskos, paprikos, džiovintų česnakų ir unagi padažo. Išmaišykite.

Žingsnis 3

Japoniško stiliaus vištienos filė Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę. Kai keptuvė bus kuo karštesnė, supilkite augalinį aliejų ir sudėkite filė.

Žingsnis 4

Japoniško stiliaus vištienos filė Žingsnis 4
Po 5 minučių apverskite ir kepkite dar 5 minutes. Tada dar kartą pamaišykite ir kepkite dar 5 minutes. Išjunkite ugnį ir keptuvę kelioms minutėms uždenkite dangčiu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos