Publikavimo data: 2025-08-18
Japoniško stiliaus vištienos filė
Vištienos filė gaminant pagal šį receptą sutaupoma laiko, vištiena būna sultinga ir minkšta.
Žingsnis 1
Vištienos filė nuplaukite po tekančiu vandeniu ir gerai nuspauskite. Pirmiausia filė išilgai supjaustykite trumpomis juostelėmis. Tada supjaustykite ją išilgai mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Įberkite druskos, paprikos, džiovintų česnakų ir unagi padažo. Išmaišykite.
Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę. Kai keptuvė bus kuo karštesnė, supilkite augalinį aliejų ir sudėkite filė.
Žingsnis 4
Po 5 minučių apverskite ir kepkite dar 5 minutes. Tada dar kartą pamaišykite ir kepkite dar 5 minutes. Išjunkite ugnį ir keptuvę kelioms minutėms uždenkite dangčiu.
Kategorijos