Publikavimo data: 2025-08-17
Jautiena ir kukurūzai
Jautiena su kukurūzais būna sultinga ir minkšta, saldaus skonio ir malonaus aromato. Ją galima papildyti bet kokiu garnyru, pavyzdžiui, makaronais ar ryžiais. Kad patiekalas būtų skanus ir sveikas, rinkitės kokybiškus ingredientus. Šviežia jautiena turi būti raudonos spalvos, su baltais riebalais, be dėmių ir plutelės. Imkite kukurūzus stiklainyje be įdubimų ir išpūtimo.
Žingsnis 1
Apkepkite mėsą. Dėkite jautieną į keptuvę, įkaitintą su aliejumi, pagardinkite pipirais ir druska ir kepkite po 6 min. iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą. Į keptuvę prie mėsos sudėkite morkas, kečupą, kukurūzus, išmaišykite ir kelias minutes pakepinkite. Supilkite 1 puodelį vandens ir ant vidutinės ugnies po dangčiu virkite dar 20 minučių.
Kategorijos