Jautiena ir kukurūzai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Jautiena ir kukurūzai

Jautiena su kukurūzais būna sultinga ir minkšta, saldaus skonio ir malonaus aromato. Ją galima papildyti bet kokiu garnyru, pavyzdžiui, makaronais ar ryžiais. Kad patiekalas būtų skanus ir sveikas, rinkitės kokybiškus ingredientus. Šviežia jautiena turi būti raudonos spalvos, su baltais riebalais, be dėmių ir plutelės. Imkite kukurūzus stiklainyje be įdubimų ir išpūtimo.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
170 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (34 bal.)

Žingsnis 1

Jautiena ir kukurūzai Žingsnis 1
Apkepkite mėsą. Dėkite jautieną į keptuvę, įkaitintą su aliejumi, pagardinkite pipirais ir druska ir kepkite po 6 min. iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 2

Jautiena ir kukurūzai Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą. Į keptuvę prie mėsos sudėkite morkas, kečupą, kukurūzus, išmaišykite ir kelias minutes pakepinkite. Supilkite 1 puodelį vandens ir ant vidutinės ugnies po dangčiu virkite dar 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, jautienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, jautienos vakarienė

Kategorijos