Publikavimo data: 2024-05-20
Jautiena, kepta folijoje su sultingu įdaru
Folijoje kepta jautiena su sultingu įdaru yra patiekalas, kurį galima valgyti ir karštą, ir šaltą. Kepti galite pasirinkti bet kokį gabalą, tačiau svarbu atminti, kad didesni gabalai kepa daug ilgiau. Pridėdami arba sumažindami prieskonių kiekį, galite išgauti tobulą skonį, kuris jums patiks.
Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite kubeliais, morkas sutarkuokite, česnakus išspauskite per prietaisą, petražoles smulkiai sukapokite. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite svogūnus bei morkas, kol taps skaidrūs.
Žingsnis 2
Į atvėsusias daržoves suberkite petražoles, tarkuotą sūrį ir prieskonius. Jautienos nugarinę perpjaukite išilgai, įtrinkite prieskoniais. Į pjūvį sudėkite daržovių ir sūrio įdarą.
Žingsnis 3
Mėsos kraštus suriškite ir sutvirtinkite virvele. Suvyniokite nugarinę į foliją ir kepkite 40 minučių 200 °C temperatūroje, tada foliją atidarykite ir kepkite dar 10 minučių.
Kategorijos