Publikavimo data: 2024-06-09
Jautiena, kepta su prieskoniais folijoje
Jautiena yra patiekalas, kuris padeda daugeliui šeimininkių, nes yra daugybė jos paruošimo receptų. Mėsą galima virti, troškinti, kepti, naudoti kaip maltą mėsą. Šiame recepte siūloma apsvarstyti būtent folijoje keptą jautieną, dėl kurios mėsa bus minkšta ir sultinga.
Žingsnis 1
Visus prieskonius sumaišykite su druska giliame dubenyje. Švelniai išmaišykite. Mišiniu įtrinkite jautieną iš visų pusių.
Žingsnis 2
Uždenkite mėsą folija ir sudėkite ant kepimo skardos. Pašaukite mėsą į 180 °C įkaitintą orkaitę maždaug valandai. Tada mėsą išimkite ir nuimkite foliją, kad mėsa paruduotų. Tokios būklės mėsą vėl pašaukite į orkaitę dar 10 minučių.
Kategorijos