Jautiena, kepta su prieskoniais folijoje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Jautiena, kepta su prieskoniais folijoje

Jautiena yra patiekalas, kuris padeda daugeliui šeimininkių, nes yra daugybė jos paruošimo receptų. Mėsą galima virti, troškinti, kepti, naudoti kaip maltą mėsą. Šiame recepte siūloma apsvarstyti būtent folijoje keptą jautieną, dėl kurios mėsa bus minkšta ir sultinga.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
187 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
12 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Jautiena, kepta su prieskoniais folijoje Žingsnis 1
Visus prieskonius sumaišykite su druska giliame dubenyje. Švelniai išmaišykite. Mišiniu įtrinkite jautieną iš visų pusių.

Žingsnis 2

Jautiena, kepta su prieskoniais folijoje Žingsnis 2
Uždenkite mėsą folija ir sudėkite ant kepimo skardos. Pašaukite mėsą į 180 °C įkaitintą orkaitę maždaug valandai. Tada mėsą išimkite ir nuimkite foliją, kad mėsa paruduotų. Tokios būklės mėsą vėl pašaukite į orkaitę dar 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos