Jautiena keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Jautiena keptuvėje

Minkšti, sultingi, švelnūs, aromatingi. Visi šie epitetai neabejotinai atiteks pagal mūsų receptą pagamintai jautienai. Jei galvojate, kaip kepti jautieną keptuvėje, kad ji gautųsi ne prastesnė nei restorane, rinkitės mažiausiai riebias dalis. Geriausiai tinka nugarinė nugarinė: joje yra pakankamai riebalų, kad mėsa būtų sultinga.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
271 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
22 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Jautiena keptuvėje Žingsnis 1
Keptuvėje su įkaitintu alyvuogių aliejumi kepkite mėsą ant vidutinės ugnies po 2 minutes iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 2

Jautiena keptuvėje Žingsnis 2
Sudėkite čiobrelius, česnakus ir sviestą ir kepkite dar po 1 minutę iš abiejų pusių, apšlakstydami jautieną keptuvėje esančiu aliejumi.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos