Publikavimo data: 2024-09-14
Jautiena kokosų grietinėlėje su grybais
Patiekalas subtilus ir rafinuotas. Kokosų grietinėlė suteikia pikantiško, rafinuoto skonio.
Žingsnis 1
Jautieną supjaustykite plonomis juostelėmis. Kepkite mėsą įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi 15 minučių.
Žingsnis 2
Svogūnus susmulkinkite, morkas sutarkuokite stambia tarka. Sudėkite daržoves į keptuvę, pabarstykite druska, pipirais, sumaišykite su mėsa ir palikite troškintis 20 minučių, retkarčiais pamaišydami.
Žingsnis 3
Pievagrybius supjaustykite plonais griežinėliais ir sudėkite į keptuvę, vėl viską šiek tiek pasūdykite, išmaišykite ir troškinkite 10 minučių.
Žingsnis 4
Smulkiai supjaustykite česnaką ir suberkite į patiekalą, o kokosų grietinėlę supilkite į keptuvę. Viską gerai išmaišykite ir palikite virti 15-20 minučių.
Kategorijos