Publikavimo data: 2024-04-09
Jautiena lėtoje viryklėje
Jautiena yra populiariausia mėsos rūšis pasaulyje. Nors, palyginti su vištiena ar kiauliena, ji yra gana kieta, jautiena vertinama dėl savo skonio. Be to, vartojant pagrįstus kiekius, ji yra labai sveika. Juk jautienoje gausu baltymų, geležies, cinko, vitaminų ir mikroelementų. Jautiena ruošiama įvairiais būdais, įskaitant troškinimą. Tai padaryti labai paprasta, jei turite daugiafunkcinę keptuvę. Sudedate ingredientus į dubenį, nustatote norimą programą ir laiką - skani vakarienė paruošta!
Žingsnis 1
Supjaustykite porą pusžiedžiais. Morkas supjaustykite dideliais kubeliais. Jautieną supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Susmulkinkite kalendrą.
Žingsnis 2
Įjunkite "Multicooker" programą "Kepti" ir ištirpinkite sviestą.
Žingsnis 3
Kepkite jautieną 5-7 minutes. Sudėkite porus ir morkas. Supilkite sojų padažą ir vandenį. Suberkite kalendras. Viską išmaišykite.
Žingsnis 4
Uždarykite daugiafunkcinės keptuvės dangtį ir nustatykite programą "Troškinys" bei 1 valandos laiką. Jautienos troškinį pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 5
Patiekalą papuoškite kalendrų lapeliais ir porų žiedais. Gero apetito!
Kategorijos