Jautiena lėtoje viryklėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-09

Jautiena lėtoje viryklėje

Jautiena yra populiariausia mėsos rūšis pasaulyje. Nors, palyginti su vištiena ar kiauliena, ji yra gana kieta, jautiena vertinama dėl savo skonio. Be to, vartojant pagrįstus kiekius, ji yra labai sveika. Juk jautienoje gausu baltymų, geležies, cinko, vitaminų ir mikroelementų. Jautiena ruošiama įvairiais būdais, įskaitant troškinimą. Tai padaryti labai paprasta, jei turite daugiafunkcinę keptuvę. Sudedate ingredientus į dubenį, nustatote norimą programą ir laiką - skani vakarienė paruošta!
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
110 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Sojos
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Jautiena lėtoje viryklėje Žingsnis 1
Supjaustykite porą pusžiedžiais. Morkas supjaustykite dideliais kubeliais. Jautieną supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Susmulkinkite kalendrą.

Žingsnis 2

Jautiena lėtoje viryklėje Žingsnis 2
Įjunkite "Multicooker" programą "Kepti" ir ištirpinkite sviestą.

Žingsnis 3

Jautiena lėtoje viryklėje Žingsnis 3
Kepkite jautieną 5-7 minutes. Sudėkite porus ir morkas. Supilkite sojų padažą ir vandenį. Suberkite kalendras. Viską išmaišykite.

Žingsnis 4

Jautiena lėtoje viryklėje Žingsnis 4
Uždarykite daugiafunkcinės keptuvės dangtį ir nustatykite programą "Troškinys" bei 1 valandos laiką. Jautienos troškinį pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 5

Jautiena lėtoje viryklėje Žingsnis 5
Patiekalą papuoškite kalendrų lapeliais ir porų žiedais. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos