Jautiena po džiūvėsėliais "Vyro silpnybė". pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Jautiena po džiūvėsėliais "Vyro silpnybė".

Jei norite maloniai nustebinti savo mylimą vyrą, tai padaryti padės aštri jautiena su prieskoniais ir česnakais. Šio patiekalo skonis paliks neišdildomą įspūdį jūsų mylimam vyrui su maloniu poskoniu. Gamindami šį patiekalą neužtruksite daug laiko, tačiau būsite maloniai nustebinti rezultato.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
257 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Jautiena po džiūvėsėliais "Vyro silpnybė". Žingsnis 1
Mėsą iš abiejų pusių gausiai pasūdykite, papipirinkite ir sudėkite į gerai įkaitintą keptuvę su saulėgrąžų aliejumi. Kepkite jautieną ant didelės ugnies po 5 minutes iš kiekvienos pusės. Paruoškite grietinės, krienų, druskos ir juodųjų pipirų mišinį.

Žingsnis 2

Jautiena po džiūvėsėliais "Vyro silpnybė". Žingsnis 2
Iškepusią mėsą sudėkite į folija išklotą formą ir aptepkite paruoštu mišiniu (leiskite mėsai šiek tiek pasimarinuoti).

Žingsnis 3

Jautiena po džiūvėsėliais "Vyro silpnybė". Žingsnis 3
Atskirame dubenyje sumaišykite džiūvėsėlius su alyvuogių aliejumi, trintu česnaku, žolelėmis, pipirais ir druska.

Žingsnis 4

Jautiena po džiūvėsėliais "Vyro silpnybė". Žingsnis 4
Jautieną pabarstykite džiūvėsėliais ir prieskoniais ir lengvai prispauskite. Įdėkite formą su paruošta mėsa į 200 °C įkaitintą orkaitę ir kepkite 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos