Publikavimo data: 2024-03-31
Jautiena puoduose
Ar norite nustebinti savo šeimą? Paruoškite puoduose keptą jautieną! Šis tikrai naminis patiekalas tikrai patiks jūsų šeimai, o originalus patiekalo puoduose pateikimas pavers bet kokius pietus ypatingais. Švelni mėsa, kepta su grybais grietinėlės ir grietinės padaže - kaip tik tai, ko reikia sočiai ir skaniai vakarienei!
Žingsnis 1
Stambiai supjaustykite svogūną.
Žingsnis 2
Supjaustykite jautieną kąsnio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 3
Stambiai supjaustykite grybus.
Žingsnis 4
Sumaišykite padažui skirtus ingredientus. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais.
Žingsnis 5
Į įkaitintą keptuvę, pateptą augaliniu aliejumi, sudėkite jautieną ir ant didelės ugnies kepkite, kol mėsa įgaus auksinę spalvą.
Žingsnis 6
Kai jautiena bus paruošta, sudėkite ją į puodą ir suberkite svogūnus. Kepkite svogūnus, kol jie taps auksiniai, tada sudėkite juos į jautieną.
Žingsnis 7
Sudėkite grybus į keptuvę. Kepkite grybus ant didelės ugnies, kol jie taps auksiniai.
Žingsnis 8
Kai visi ingredientai bus puoduose, užpilkite juos grietinės padažu, įpilkite truputį vandens, uždenkite dangčiu ir pašaukite į orkaitę. Kai puodai bus viduje, nustatykite 200 laipsnių temperatūrą. Kepkite puodus 50-60 minučių. Puodai turi būti maždaug 2/3 pilni.
Žingsnis 9
Pasibaigus kepimo laikui, išjunkite orkaitę ir palikite puodus joje dar 20 minučių. Po to ištraukite patiekalą iš orkaitės, pabarstykite kiekvieno puodo turinį žolelėmis ir karštą patiekite į stalą. Gero apetito!
Kategorijos