Jautiena puoduose pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-31

Jautiena puoduose

Ar norite nustebinti savo šeimą? Paruoškite puoduose keptą jautieną! Šis tikrai naminis patiekalas tikrai patiks jūsų šeimai, o originalus patiekalo puoduose pateikimas pavers bet kokius pietus ypatingais. Švelni mėsa, kepta su grybais grietinėlės ir grietinės padaže - kaip tik tai, ko reikia sočiai ir skaniai vakarienei!
Gaminimo laikas
110 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
137 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.07/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Jautiena puoduose Žingsnis 1
Stambiai supjaustykite svogūną.

Žingsnis 2

Jautiena puoduose Žingsnis 2
Supjaustykite jautieną kąsnio dydžio gabalėliais.

Žingsnis 3

Jautiena puoduose Žingsnis 3
Stambiai supjaustykite grybus.

Žingsnis 4

Jautiena puoduose Žingsnis 4
Sumaišykite padažui skirtus ingredientus. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais.

Žingsnis 5

Jautiena puoduose Žingsnis 5
Į įkaitintą keptuvę, pateptą augaliniu aliejumi, sudėkite jautieną ir ant didelės ugnies kepkite, kol mėsa įgaus auksinę spalvą.

Žingsnis 6

Jautiena puoduose Žingsnis 6
Kai jautiena bus paruošta, sudėkite ją į puodą ir suberkite svogūnus. Kepkite svogūnus, kol jie taps auksiniai, tada sudėkite juos į jautieną.

Žingsnis 7

Jautiena puoduose Žingsnis 7
Sudėkite grybus į keptuvę. Kepkite grybus ant didelės ugnies, kol jie taps auksiniai.

Žingsnis 8

Jautiena puoduose Žingsnis 8
Kai visi ingredientai bus puoduose, užpilkite juos grietinės padažu, įpilkite truputį vandens, uždenkite dangčiu ir pašaukite į orkaitę. Kai puodai bus viduje, nustatykite 200 laipsnių temperatūrą. Kepkite puodus 50-60 minučių. Puodai turi būti maždaug 2/3 pilni.

Žingsnis 9

Jautiena puoduose Žingsnis 9
Pasibaigus kepimo laikui, išjunkite orkaitę ir palikite puodus joje dar 20 minučių. Po to ištraukite patiekalą iš orkaitės, pabarstykite kiekvieno puodo turinį žolelėmis ir karštą patiekite į stalą. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos