Jautiena su ant grotelių keptomis cukinijomis ir Briuselio kopūstais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Jautiena su ant grotelių keptomis cukinijomis ir Briuselio kopūstais

Jautiena su cukinijomis ir briuseliniais kopūstais - tai patiekalas, kuris džiugins skoniu ir gražia išvaizda. Jautiena turi mažai kalorijų ir yra visaverčių baltymų šaltinis. Patiekalas ruošiamas paprastai ir puikiai tinka šeimos pietums ar vakarienei.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
154 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Jautiena su ant grotelių keptomis cukinijomis ir Briuselio kopūstais Žingsnis 1
Nuplaukite cukiniją ir supjaustykite ją apskritimais.

Žingsnis 2

Jautiena su ant grotelių keptomis cukinijomis ir Briuselio kopūstais Žingsnis 2
Nuplaukite briuselinius kopūstus ir perpjaukite juos pusiau. Česnaką nulupkite ir smulkiai sukapokite arba perspauskite per česnakų presą.

Žingsnis 3

Jautiena su ant grotelių keptomis cukinijomis ir Briuselio kopūstais Žingsnis 3
Į įkaitintą grilio keptuvę su sviestu sudėkite cukinijas, česnakus ir kepkite iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 4

Jautiena su ant grotelių keptomis cukinijomis ir Briuselio kopūstais Žingsnis 4
Briuselio kopūstus apkepkite įkaitintoje keptuvėje. Mažais gabalėliais supjaustytą ir miltuose apvoliotą jautieną kepkite, kol taps traški.

Žingsnis 5

Jautiena su ant grotelių keptomis cukinijomis ir Briuselio kopūstais Žingsnis 5
Jautieną supjaustykite nedideliais gabalėliais, apvoliokite ją miltuose. Dėkite jautieną į įkaitintą keptuvę. Kepkite, kol pasidarys apetitą kelianti plutelė.

Žingsnis 6

Jautiena su ant grotelių keptomis cukinijomis ir Briuselio kopūstais Žingsnis 6
Į lėkštę sudėkite daržoves, o ant viršaus - jautieną. Kad skonis būtų išraiškingesnis, pridėkite vyšninių pomidorų ir pjaustytų svogūnų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos