Publikavimo data: 2024-03-24
Jautiena su ant grotelių keptomis cukinijomis ir Briuselio kopūstais
Jautiena su cukinijomis ir briuseliniais kopūstais - tai patiekalas, kuris džiugins skoniu ir gražia išvaizda. Jautiena turi mažai kalorijų ir yra visaverčių baltymų šaltinis. Patiekalas ruošiamas paprastai ir puikiai tinka šeimos pietums ar vakarienei.
Žingsnis 1
Nuplaukite cukiniją ir supjaustykite ją apskritimais.
Žingsnis 2
Nuplaukite briuselinius kopūstus ir perpjaukite juos pusiau. Česnaką nulupkite ir smulkiai sukapokite arba perspauskite per česnakų presą.
Žingsnis 3
Į įkaitintą grilio keptuvę su sviestu sudėkite cukinijas, česnakus ir kepkite iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 4
Briuselio kopūstus apkepkite įkaitintoje keptuvėje. Mažais gabalėliais supjaustytą ir miltuose apvoliotą jautieną kepkite, kol taps traški.
Žingsnis 5
Jautieną supjaustykite nedideliais gabalėliais, apvoliokite ją miltuose. Dėkite jautieną į įkaitintą keptuvę. Kepkite, kol pasidarys apetitą kelianti plutelė.
Žingsnis 6
Į lėkštę sudėkite daržoves, o ant viršaus - jautieną. Kad skonis būtų išraiškingesnis, pridėkite vyšninių pomidorų ir pjaustytų svogūnų.
Kategorijos