Jautiena su marinuotais agurkais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-31

Jautiena su marinuotais agurkais

Jautiena su marinuotais agurkais - nesudėtingas patiekalas, išsiskiriantis pikantišku skoniu ir sodriu aromatu. Kad mėsa būtų kuo minkštesnė ir švelnesnė, jautieną troškinkite bent valandą. Kad mėsa nesudegtų ir neišdžiūtų, patariame naudoti keptuvę storu dugnu. Kepimo metu jautieną galite gardinti mėgstamais prieskoniais. Šį patiekalą galima patiekti atskirai arba su garnyru.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
139 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Jautiena su marinuotais agurkais Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais.

Žingsnis 2

Jautiena su marinuotais agurkais Žingsnis 2
Išimkite agurkus iš sūrymo, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir supjaustykite griežinėliais.

Žingsnis 3

Jautiena su marinuotais agurkais Žingsnis 3
Mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 4

Jautiena su marinuotais agurkais Žingsnis 4
Į keptuvę, įkaitintą su augaliniu aliejumi, sudėkite susmulkintus ingredientus.

Žingsnis 5

Jautiena su marinuotais agurkais Žingsnis 5
Keptuvės turinį pagal skonį pasūdykite ir pabarstykite pipirais. Kepkite mėsą ir daržoves ant vidutinės ugnies, kol jautiena taps auksinė.

Žingsnis 6

Jautiena su marinuotais agurkais Žingsnis 6
Į keptuvę supilkite miltus, gerai išmaišykite ingredientus ir troškinkite mėsą 20-25 minutes.

Žingsnis 7

Jautiena su marinuotais agurkais Žingsnis 7
Į keptuvę supilkite pomidorų pastą ir grietinę, o padažą kruopščiai sumaišykite su garnyru. Įpilkite į keptuvę vandens, kad apsemtų mėsą, ir troškinkite jautieną po dangčiu valandą ant silpnos ugnies.

Žingsnis 8

Jautiena su marinuotais agurkais Žingsnis 8
Nuimkite keptuvę nuo ugnies, karštą patiekite į lėkštes ir patiekite. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos