Publikavimo data: 2024-03-31
Jautiena su marinuotais agurkais
Jautiena su marinuotais agurkais - nesudėtingas patiekalas, išsiskiriantis pikantišku skoniu ir sodriu aromatu. Kad mėsa būtų kuo minkštesnė ir švelnesnė, jautieną troškinkite bent valandą. Kad mėsa nesudegtų ir neišdžiūtų, patariame naudoti keptuvę storu dugnu. Kepimo metu jautieną galite gardinti mėgstamais prieskoniais. Šį patiekalą galima patiekti atskirai arba su garnyru.
Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 2
Išimkite agurkus iš sūrymo, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 3
Mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 4
Į keptuvę, įkaitintą su augaliniu aliejumi, sudėkite susmulkintus ingredientus.
Žingsnis 5
Keptuvės turinį pagal skonį pasūdykite ir pabarstykite pipirais. Kepkite mėsą ir daržoves ant vidutinės ugnies, kol jautiena taps auksinė.
Žingsnis 6
Į keptuvę supilkite miltus, gerai išmaišykite ingredientus ir troškinkite mėsą 20-25 minutes.
Žingsnis 7
Į keptuvę supilkite pomidorų pastą ir grietinę, o padažą kruopščiai sumaišykite su garnyru. Įpilkite į keptuvę vandens, kad apsemtų mėsą, ir troškinkite jautieną po dangčiu valandą ant silpnos ugnies.
Žingsnis 8
Nuimkite keptuvę nuo ugnies, karštą patiekite į lėkštes ir patiekite. Gero apetito!
Kategorijos