Jautiena su perlovka ir raugintais kopūstais katile pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Jautiena su perlovka ir raugintais kopūstais katile

Šis receptas mane įtikino: jį lengva paruošti, jis skanus ir nereikia išleisti daug pinigų, pastangų ir laiko. Patiekalas aromatingas ir sotus.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
75 min.
Kalorijos
167 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.87/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Supjaustykite svogūnus, morkas, mėsą ir taukus.

Žingsnis 2

Jautiena su perlovka ir raugintais kopūstais katile Žingsnis 2
Ant didelės ugnies 3 minutes pakepinkite lašinius, suberkite svogūnus, morkas ir 5 minutes kepkite, kol jie taps auksinės spalvos.

Žingsnis 3

Jautiena su perlovka ir raugintais kopūstais katile Žingsnis 3
Sudėkite mėsą ir kepkite 10 minučių.

Žingsnis 4

Jautiena su perlovka ir raugintais kopūstais katile Žingsnis 4
Sudėkite kopūstus, perlines kruopas, užpilkite vandeniu ir troškinkite ant silpnos ugnies 50 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, jautienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, jautienos vakarienė

Kategorijos