Publikavimo data: 2025-08-18
Jautiena, troškinta su padažu daugiafunkcinėje keptuvėje
Šis jautienos guliašo receptas mūsų šeimoje labiausiai patiko, nes jis būna kvapnus, labai minkštas ir su gardžiu padažu.
Žingsnis 1
Nuplaukite jautieną, nulupkite morkas ir svogūnus.
Žingsnis 2
Supjaustykite jautieną nedideliais gabalėliais ir sudėkite į gerai įkaitintą multicookerį su trupučiu aliejaus. Kepkite mėsą neuždarydami dangčio 10-15 minučių, kol išgaruos visas skystis.
Žingsnis 3
Sudėkite pjaustytas morkas, svogūnus, druską ir pipirus, kepkite dar 5-10 minučių, kol daržovės suminkštės.
Žingsnis 4
Sudėkite papriką, pomidorų pastą ir lauro lapą.
Žingsnis 5
Įpilkite vandens, sumaišyto su krakmolu (įpilkite karšto vandens). Išmaišykite.
Žingsnis 6
Uždarykite daugiafunkcinę keptuvę ir nustatykite laikmatį programai "Troškinys".
Kategorijos