Jautiena, troškinta su padažu daugiafunkcinėje keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Jautiena, troškinta su padažu daugiafunkcinėje keptuvėje

Šis jautienos guliašo receptas mūsų šeimoje labiausiai patiko, nes jis būna kvapnus, labai minkštas ir su gardžiu padažu.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
101 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.6/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Jautiena, troškinta su padažu daugiafunkcinėje keptuvėje Žingsnis 1
Nuplaukite jautieną, nulupkite morkas ir svogūnus.

Žingsnis 2

Jautiena, troškinta su padažu daugiafunkcinėje keptuvėje Žingsnis 2
Supjaustykite jautieną nedideliais gabalėliais ir sudėkite į gerai įkaitintą multicookerį su trupučiu aliejaus. Kepkite mėsą neuždarydami dangčio 10-15 minučių, kol išgaruos visas skystis.

Žingsnis 3

Jautiena, troškinta su padažu daugiafunkcinėje keptuvėje Žingsnis 3
Sudėkite pjaustytas morkas, svogūnus, druską ir pipirus, kepkite dar 5-10 minučių, kol daržovės suminkštės.

Žingsnis 4

Jautiena, troškinta su padažu daugiafunkcinėje keptuvėje Žingsnis 4
Sudėkite papriką, pomidorų pastą ir lauro lapą.

Žingsnis 5

Jautiena, troškinta su padažu daugiafunkcinėje keptuvėje Žingsnis 5
Įpilkite vandens, sumaišyto su krakmolu (įpilkite karšto vandens). Išmaišykite.

Žingsnis 6

Jautiena, troškinta su padažu daugiafunkcinėje keptuvėje Žingsnis 6
Uždarykite daugiafunkcinę keptuvę ir nustatykite laikmatį programai "Troškinys".

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, jautienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, jautienos vakarienė

Kategorijos