Kiaulienos karpačo pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Kiaulienos karpačo

Carpaccio - itališkas užkandis, paprastai gaminamas iš jautienos arba veršienos. Kiaulienos carpaccio yra originalaus itališko recepto variacija namuose. Patiekalas paruošiamas greitai ir nesudėtingai, tačiau turite būti tikri dėl mėsos kokybės. Jei abejojate, palikite kiaulieną kelioms dienoms šaldiklyje. Užšaldžius mėsa taps saugi vartoti žalią. Prie užkandžio tinka įvairios šviežios žolelės, pavyzdžiui, rukolos ir bazilikai.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
295 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
26 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.7/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaulienos karpačo Žingsnis 1
Paruoškite padažą ir susmulkinkite kiaulieną. Sumaišykite alyvuogių aliejų, balzaminį actą, citrinos sultis, druską ir pipirus. Supjaustykite kiaulieną labai plonais griežinėliais, kiekvieną švelniai aptepkite. Dėkite į lėkštę. Sudėkite kiaulienos griežinėlius į lėkštę ir apšlakstykite padažu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos