Publikavimo data: 2024-04-17
Kiaulienos karpačo
Carpaccio - itališkas užkandis, paprastai gaminamas iš jautienos arba veršienos. Kiaulienos carpaccio yra originalaus itališko recepto variacija namuose. Patiekalas paruošiamas greitai ir nesudėtingai, tačiau turite būti tikri dėl mėsos kokybės. Jei abejojate, palikite kiaulieną kelioms dienoms šaldiklyje. Užšaldžius mėsa taps saugi vartoti žalią. Prie užkandžio tinka įvairios šviežios žolelės, pavyzdžiui, rukolos ir bazilikai.
Žingsnis 1
Paruoškite padažą ir susmulkinkite kiaulieną. Sumaišykite alyvuogių aliejų, balzaminį actą, citrinos sultis, druską ir pipirus. Supjaustykite kiaulieną labai plonais griežinėliais, kiekvieną švelniai aptepkite. Dėkite į lėkštę. Sudėkite kiaulienos griežinėlius į lėkštę ir apšlakstykite padažu.
Kategorijos