Publikavimo data: 2024-05-12
Jautienos džiūvėsiai
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite 2 mm storio griežinėliais.
Žingsnis 2
Marinatui sumaišykite sojų padažą ir prieskonius.
Žingsnis 3
Supjaustytą mėsą perkelkite į dubenį su marinatu.
Žingsnis 4
Kruopščiai sumaišykite mėsą ir marinatą. Leiskite mėsai marinuotis 60 minučių. Įjunkite orkaitę iki 100 °C temperatūros.
Žingsnis 5
Sudėkite mėsą ant pergamentu išklotos kepimo skardos.
Žingsnis 6
Pasiųskite mėsą 2 valandas kepti į įkaitintą orkaitę. Po 2 valandų ištraukite, apverskite mėsą ir kepkite dar valandą.
Žingsnis 7
Sudėkite jautienos džiūvėsėlius į lėkštes ar stiklines ir patiekite su mėgstamu padažu. Mėgaukitės!
Kategorijos