Jautienos džiūvėsiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Jautienos džiūvėsiai

Gaminimo laikas
250 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
157 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.16/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Jautienos džiūvėsiai Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite 2 mm storio griežinėliais.

Žingsnis 2

Jautienos džiūvėsiai Žingsnis 2
Marinatui sumaišykite sojų padažą ir prieskonius.

Žingsnis 3

Jautienos džiūvėsiai Žingsnis 3
Supjaustytą mėsą perkelkite į dubenį su marinatu.

Žingsnis 4

Jautienos džiūvėsiai Žingsnis 4
Kruopščiai sumaišykite mėsą ir marinatą. Leiskite mėsai marinuotis 60 minučių. Įjunkite orkaitę iki 100 °C temperatūros.

Žingsnis 5

Jautienos džiūvėsiai Žingsnis 5
Sudėkite mėsą ant pergamentu išklotos kepimo skardos.

Žingsnis 6

Jautienos džiūvėsiai Žingsnis 6
Pasiųskite mėsą 2 valandas kepti į įkaitintą orkaitę. Po 2 valandų ištraukite, apverskite mėsą ir kepkite dar valandą.

Žingsnis 7

Jautienos džiūvėsiai Žingsnis 7
Sudėkite jautienos džiūvėsėlius į lėkštes ar stiklines ir patiekite su mėgstamu padažu. Mėgaukitės!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, jautienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, jautienos vakarienė

Kategorijos