Jautienos guliašas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

Jautienos guliašas

Sotus mėsos patiekalas su daržovių padažu bus puikus pietų ar vakarienės pasirinkimas visai šeimai. Guliašas dera su bet kokiu garnyru. Jį taip pat galima patiekti atskirai kaip užkandį su duona. Įdomus faktas! Savo tėvynėje guliašas su padažu laikomas sriuba, tačiau mūsų šalyje jis yra antrasis patiekalas.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
121 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
8 g
Alergenai: Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.67/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Jautienos guliašas Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite kubeliais, apkepkite keptuvėje.

Žingsnis 2

Jautienos guliašas Žingsnis 2
Tada į keptuvę sudėkite supjaustytas daržoves ir troškinkite apie 10-15 minučių.

Žingsnis 3

Jautienos guliašas Žingsnis 3
Suberkite miltus ir užpilkite indą vandeniu. Gerai išmaišykite, suberkite prieskonius ir troškinkite ant silpnos ugnies 20-30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos