Publikavimo data: 2024-03-27
Jautienos guliašas
Sotus mėsos patiekalas su daržovių padažu bus puikus pietų ar vakarienės pasirinkimas visai šeimai. Guliašas dera su bet kokiu garnyru. Jį taip pat galima patiekti atskirai kaip užkandį su duona. Įdomus faktas! Savo tėvynėje guliašas su padažu laikomas sriuba, tačiau mūsų šalyje jis yra antrasis patiekalas.
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite kubeliais, apkepkite keptuvėje.
Žingsnis 2
Tada į keptuvę sudėkite supjaustytas daržoves ir troškinkite apie 10-15 minučių.
Žingsnis 3
Suberkite miltus ir užpilkite indą vandeniu. Gerai išmaišykite, suberkite prieskonius ir troškinkite ant silpnos ugnies 20-30 minučių.
Kategorijos