Jautienos guliašas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Jautienos guliašas

Puikus patiekalas bet kokiam valgiui ir bet kokiam garnyrui.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
80 min.
Kalorijos
170 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Jautienos guliašas Žingsnis 1
Supjaustykite jautieną kubeliais.

Žingsnis 2

Jautienos guliašas Žingsnis 2
Pagal skonį įberkite kaukazietiškų žolelių mišinio.

Žingsnis 3

Jautienos guliašas Žingsnis 3
Apkepkite jautieną iki auksinės spalvos, sudėkite svogūnus ir viską kartu kepkite 5 minutes.

Žingsnis 4

Jautienos guliašas Žingsnis 4
Kai apkeps, suberkite miltus ir kepkite dar 3 minutes.

Žingsnis 5

Jautienos guliašas Žingsnis 5
Tada sudėkite pomidorų pastą. Viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 6

Jautienos guliašas Žingsnis 6
Tada įpilkite vandens, kad apsemtų mėsą, įberkite pipirų ir lauro lapą. Virkite 1,5 valandos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, troškiniai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, guliašas, receptų knyga, guliašas su pomidorų pasta, guliašas su jautienos kepenimis, guliašas su morkomis

Kategorijos