Publikavimo data: 2025-08-18
Jautienos guliašas
Kas gali būti skaniau už minkštą, sultingą mėsą tirštame pomidorų padaže? Jei vienu metu gaminate daug guliašo, garnyrą galite keisti kiekvieną dieną.
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 2
Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną.
Žingsnis 3
Gilioje keptuvėje svieste apkepkite svogūną, kol taps auksinis.
Žingsnis 4
Sudėkite mėsą ant svogūnų ir maišydami kepkite 5 minutes.
Žingsnis 5
Supilkite miltus ir dar 5 minutes pakepinkite mėsą ir svogūnus miltuose.
Žingsnis 6
Pomidorų pastą praskieskite vandeniu.
Žingsnis 7
Supilkite pomidorų padažą ant mėsos ir viską išmaišykite.
Žingsnis 8
Suberkite prieskonius, druską, uždenkite ir troškinkite ant silpnos ugnies apie valandą.
Kategorijos