Jautienos guliašas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Jautienos guliašas

Kas gali būti skaniau už minkštą, sultingą mėsą tirštame pomidorų padaže? Jei vienu metu gaminate daug guliašo, garnyrą galite keisti kiekvieną dieną.
Gaminimo laikas
59 min.
Laikas virtuvėje
59 min.
Kalorijos
117 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Jautienos guliašas Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 2

Jautienos guliašas Žingsnis 2
Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną.

Žingsnis 3

Jautienos guliašas Žingsnis 3
Gilioje keptuvėje svieste apkepkite svogūną, kol taps auksinis.

Žingsnis 4

Jautienos guliašas Žingsnis 4
Sudėkite mėsą ant svogūnų ir maišydami kepkite 5 minutes.

Žingsnis 5

Jautienos guliašas Žingsnis 5
Supilkite miltus ir dar 5 minutes pakepinkite mėsą ir svogūnus miltuose.

Žingsnis 6

Jautienos guliašas Žingsnis 6
Pomidorų pastą praskieskite vandeniu.

Žingsnis 7

Jautienos guliašas Žingsnis 7
Supilkite pomidorų padažą ant mėsos ir viską išmaišykite.

Žingsnis 8

Jautienos guliašas Žingsnis 8
Suberkite prieskonius, druską, uždenkite ir troškinkite ant silpnos ugnies apie valandą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, troškiniai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, guliašas, receptų knyga, guliašas su pomidorų pasta, guliašas su jautienos kepenimis, guliašas su morkomis

Kategorijos