Jautienos guliašas su daržovėmis ir prieskoniais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Jautienos guliašas su daržovėmis ir prieskoniais

Patiekalas gaunasi labai skanus ir sotus.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
108 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.04/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Jautienos guliašas su daržovėmis ir prieskoniais Žingsnis 1
Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną. Apkepkite jį augaliniame aliejuje 2 minutes su paprika, sudėkite mažais gabalėliais supjaustytą jautieną. Kai jautiena apkeps iš visų pusių, įpilkite stiklinę vandens ir palikite troškintis 1 valandą.

Žingsnis 2

Jautienos guliašas su daržovėmis ir prieskoniais Žingsnis 2
Morkas nulupkite ir supjaustykite kubeliais, apskritimais arba griežinėliais (pagal pageidavimą). Po valandos sudėkite į keptuvę kartu su svogūnais ir jautiena, uždenkite dangčiu ir palikite troškintis dar 15 minučių.

Žingsnis 3

Jautienos guliašas su daržovėmis ir prieskoniais Žingsnis 3
Bulves nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite stambiais gabalais. Sudėkite į keptuvę.

Žingsnis 4

Jautienos guliašas su daržovėmis ir prieskoniais Žingsnis 4
Išimkite daržovių mišinį iš šaldiklio ir sumaišykite su likusiais ingredientais.

Žingsnis 5

Jautienos guliašas su daržovėmis ir prieskoniais Žingsnis 5
Šaukštą pomidorų pastos ištirpinkite stiklinėje vandens ir supilkite į keptuvę. Pagal skonį įberkite pipirų ir druskos ir palikite troškintis, kol bulvės suminkštės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, troškiniai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, guliašas, receptų knyga, guliašas su pomidorų pasta, guliašas su jautienos kepenimis, guliašas su morkomis

Kategorijos