Publikavimo data: 2025-08-18
Jautienos guliašas su daržovėmis ir prieskoniais
Patiekalas gaunasi labai skanus ir sotus.
Žingsnis 1
Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną. Apkepkite jį augaliniame aliejuje 2 minutes su paprika, sudėkite mažais gabalėliais supjaustytą jautieną. Kai jautiena apkeps iš visų pusių, įpilkite stiklinę vandens ir palikite troškintis 1 valandą.
Žingsnis 2
Morkas nulupkite ir supjaustykite kubeliais, apskritimais arba griežinėliais (pagal pageidavimą). Po valandos sudėkite į keptuvę kartu su svogūnais ir jautiena, uždenkite dangčiu ir palikite troškintis dar 15 minučių.
Žingsnis 3
Bulves nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite stambiais gabalais. Sudėkite į keptuvę.
Žingsnis 4
Išimkite daržovių mišinį iš šaldiklio ir sumaišykite su likusiais ingredientais.
Žingsnis 5
Šaukštą pomidorų pastos ištirpinkite stiklinėje vandens ir supilkite į keptuvę. Pagal skonį įberkite pipirų ir druskos ir palikite troškintis, kol bulvės suminkštės.
Kategorijos