Publikavimo data: 2024-04-05
Jautienos hašas
Hašišas paprastai valgomas ryte ir ne veltui: soti ir soti sriuba suteikia energijos visai dienai. Jautienos hašišo receptas gana paprastas. Išvirkite mėsą su daržovėmis ir sriuba paruošta. Vienintelis niuansas: jautienai virti reikia mažiausiai 8 valandų, tad apsišarvuokite kantrybe. Šios sriubos virimas yra ilgas procesas. Paprastai chašas verdamas be daržovių, tačiau šiame recepte jos įtrauktos į ingredientus. Chašą patiekite su žalumynais ir pitos duona.
Žingsnis 1
Paruoškite jautienos koją kepimui. Supjaustytą jautienos koją sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu ir palikite 4 valandoms. Tada įjunkite ugnį, užvirinkite vandenį ir nukoškite putas. Sumažinkite ugnį ir virkite sultinį ant silpnos ugnies 8-10 valandų. Jautieną sudėkite ant lėkštės, atskirkite mėsą nuo kaulo ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 2
Sudėkite daržoves. Nuovirą perkoškite per sietelį ir sudėkite nuluptą svogūną. Virkite 1 valandą. Tada supjaustykite bulves kubeliais ir sudėkite į puodą. Virkite ant vidutinės ugnies dar apie 50 minučių.
Žingsnis 3
Paruoškite padažą. Česnaką išspauskite per presą arba smulkiai sukapokite. Sudėkite į nedidelį dubenėlį. Įpilkite vyno acto ir druskos. Išmaišykite. Į dubenį sudėkite virtą jautienos hašišą, sudėkite supjaustytą mėsą ir padažą.
Kategorijos