Jautienos hašas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-05

Jautienos hašas

Hašišas paprastai valgomas ryte ir ne veltui: soti ir soti sriuba suteikia energijos visai dienai. Jautienos hašišo receptas gana paprastas. Išvirkite mėsą su daržovėmis ir sriuba paruošta. Vienintelis niuansas: jautienai virti reikia mažiausiai 8 valandų, tad apsišarvuokite kantrybe. Šios sriubos virimas yra ilgas procesas. Paprastai chašas verdamas be daržovių, tačiau šiame recepte jos įtrauktos į ingredientus. Chašą patiekite su žalumynais ir pitos duona.
Gaminimo laikas
940 min.
Laikas virtuvėje
90 min.
Kalorijos
40 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo
Sunkumas: 4/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Jautienos hašas Žingsnis 1
Paruoškite jautienos koją kepimui. Supjaustytą jautienos koją sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu ir palikite 4 valandoms. Tada įjunkite ugnį, užvirinkite vandenį ir nukoškite putas. Sumažinkite ugnį ir virkite sultinį ant silpnos ugnies 8-10 valandų. Jautieną sudėkite ant lėkštės, atskirkite mėsą nuo kaulo ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 2

Jautienos hašas Žingsnis 2
Sudėkite daržoves. Nuovirą perkoškite per sietelį ir sudėkite nuluptą svogūną. Virkite 1 valandą. Tada supjaustykite bulves kubeliais ir sudėkite į puodą. Virkite ant vidutinės ugnies dar apie 50 minučių.

Žingsnis 3

Jautienos hašas Žingsnis 3
Paruoškite padažą. Česnaką išspauskite per presą arba smulkiai sukapokite. Sudėkite į nedidelį dubenėlį. Įpilkite vyno acto ir druskos. Išmaišykite. Į dubenį sudėkite virtą jautienos hašišą, sudėkite supjaustytą mėsą ir padažą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos