Jautienos kebabas keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Jautienos kebabas keptuvėje

Kai lauke -20 laipsnių šalčio, ypač norisi pasimėgauti karštu, sultingu ir minkštu kebabu. Pagal šį receptą yra skanus ir paprastas sprendimas.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
207 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.38/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pipirus sumalkite iki trupinių.

Žingsnis 2

Jautienos kebabas keptuvėje Žingsnis 2
Mėsą įtrinkite pipirais ir druska ir supjaustykite dideliais gabalais.

Žingsnis 3

Jautienos kebabas keptuvėje Žingsnis 3
Supjaustykite svogūnus griežinėliais

Žingsnis 4

Mėsą suverkite ant medinio iešmo pakaitomis su svogūnais.

Žingsnis 5

Jautienos kebabas keptuvėje Žingsnis 5
Į keptuvę supilkite aliejų, gerai įkaitinkite ir apkepkite mėsą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos