Publikavimo data: 2024-06-16
Jautienos kepenėlės su baklažanais
Jautienos kepenėlės su baklažanais - labai skanus ir apetitiškas patiekalas. Baklažanai kepenims suteikia nepakartojamą skonį. Šis patiekalas patiks žmonėms, kurie nemėgsta baklažanų ar kepenų. Jautienos kepenėlės papuoš šventinį stalą ir šeimos vakarienę. Vištienos kepenėlės būna sultingos, švelnios ir gardžios.
Žingsnis 1
Kepenėles supjaustykite juostelėmis, tada sudėkite į keptuvę ir užpilkite aliejumi. Kai aliejus įkaista, kepkite kepenėlių gabalėlius 5 minutes. Pabarstykite druska ir pipirais.
Žingsnis 2
Nulupkite papriką ir supjaustykite juostelėmis, tada susmulkinkite svogūną. Daržoves sudėkite į kepenis. Baklažaną supjaustykite juostelėmis ir įmeskite praėjus 5 minutėms po svogūno. Išmaišykite mišinį. Sumažinkite ugnį ir uždengę dangčiu palaikykite 5 minutes.
Kategorijos