Jautienos kepenėlių blyneliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Jautienos kepenėlių blyneliai

Jautienos kepenyse yra daug vitamino B12 ir A. Be to, kepenyse yra daug vario, kuris padeda organizmo ląstelėms tinkamai veikti. Todėl blyneliai su jautienos kepenėlėmis yra ne tik skanūs, bet ir labai naudingi.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
70 min.
Kalorijos
126 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.69/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Jautienos kepenėlių blyneliai Žingsnis 1
Giliame dubenyje paruoškite blynų tešlą. Pirmiausia įmuškite kiaušinius su druska ir supilkite augalinį aliejų. Išmaišykite ir palaipsniui maišydami suberkite miltus, o tada pieną.

Žingsnis 2

Jautienos kepenėlių blyneliai Žingsnis 2
Gautą tešlą supilkite į įkaitintą keptuvę, jos dugną patepkite sviestu. Kepkite blynus iš abiejų pusių, kol susidarys ryškiai auksinė plutelė. Blynų kraštus patepkite sviestu.

Žingsnis 3

Jautienos kepenėlių blyneliai Žingsnis 3
Įdarui svogūnus pakepinkite augaliniame aliejuje, kol taps auksinės spalvos, sudėkite grybus ir kepkite ant vidutinės ugnies, kol išgaruos skystis. Tada pasūdykite ir įberkite maltų juodųjų pipirų.

Žingsnis 4

Jautienos kepenėlių blyneliai Žingsnis 4
Kepenėles, svogūnus ir grybus sumalkite mėsmale. Ant blynų kraštų dėkite 2 šaukštelius faršo ir suvyniokite į voką. Tada vokelius 5 minutes kepkite ant keptuvės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos