Jautienos kepenėlių ir moliūgų blyneliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-21

Jautienos kepenėlių ir moliūgų blyneliai

Didžiulę naudą jautienos kepenys duoda tiems, kurie jas reguliariai įtraukia į mitybą. Tai maistingas produktas, kuriame gausu vertingų medžiagų, reikalingų mūsų organizmui. Jautienos kepenyse yra labai daug geležies, askorbo rūgšties, folio rūgšties, tiamino ir niacino. Kepenys yra gana universalus produktas, iš jų galima paruošti daugybę patiekalų.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
180 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.15/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Jautienos kepenėlių ir moliūgų blyneliai Žingsnis 1
Kepenėles ir moliūgą sumalkite per smulkų mėsmalės sietelį. Į maltą mėsą įmuškite kiaušinius, įberkite druskos, pipirų ir miltų. Nuplaukite ir susmulkinkite prieskonines žoleles ir suberkite į maltą mėsą. Kruopščiai išmaišykite.

Žingsnis 2

Jautienos kepenėlių ir moliūgų blyneliai Žingsnis 2
Į įkaitintą keptuvę įpilkite augalinio aliejaus. Šaukštu šaukštu berkite maltos mėsos. Apkepkite paplotėlius iš abiejų pusių. Tada sudėkite jas ant popierinių rankšluosčių.

Žingsnis 3

Jautienos kepenėlių ir moliūgų blyneliai Žingsnis 3
Nedideliame giliame dubenyje sumaišykite grietinę, česnaką ir smulkintas žoleles. Išmaišykite, kad susimaišytų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, fritters, kepti patiekalai, paprasta, turi bendrų alergenų, per 30 minučių, pusryčiai, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, fritters su kiaušiniu

Kategorijos