Jautienos kepenų kotletai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-09

Jautienos kepenų kotletai

Pagrindinė kepenėlių kotletų sudedamoji dalis gali būti vištienos, kiaulienos arba jautienos kepenys. Ypač naudingi bus kotletai iš jautienos kepenų, nes jose gausu žmogaus organizmui reikalingų vitaminų ir aminorūgščių. Žingsnis po žingsnio receptas išsamiai papasakos, kaip paruošti skanius ir sveikus pietus, kuriuose išliks visi mėsos subprodukto privalumai. Kaip garnyras prie jautienos kepenėlių kotletų puikiai tinka grikiai arba virtos bulvės.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
173 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (41 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Jautienos kepenų kotletai Žingsnis 1
Supjaustykite kepenų maltiniams skirtus produktus. Sudėkite kepenis, svogūną ir nuluptą česnaką ir sumalkite mėsmale.

Žingsnis 2

Jautienos kepenų kotletai Žingsnis 2
Paruoškite maltinukus. Į kepenis įmuškite kiaušinius, majonezą, sodą, manų kruopas, druską ir mėgstamus prieskonius, gerai išmaišykite ir palikite maltinukus 10-15 minučių.

Žingsnis 3

Jautienos kepenų kotletai Žingsnis 3
Iškepkite kotletus. Į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi šaukštais pilkite kepenų faršo ir kepkite kotletus po 2 min. iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos