Publikavimo data: 2024-06-13
Jautienos kepenų kotletas
Jautienos kepenėlių kotletai yra kvapnus patiekalas, turintis pikantišką skonį, kurį suteikia majonezo ir česnako padažas. Patiekalo skonis taip pat priklauso nuo pačių kepenų, pavyzdžiui, dėl šaldyto produkto kotletas gali būti ne toks minkštas. Be neįprasto skonio, kepenėlių kotletai yra naudingi sveikatai, nes juose yra daug vertingų medžiagų. Be to, kepenyse yra mažai kalorijų, todėl jos dažnai įtraukiamos į dietines dietas.
Žingsnis 1
Paruoškite kotletus. Kepenų gabalėlius sudėkite į maišelį vienu sluoksniu. Po to atsargiai sumuškite, kad gabaliukai nebūtų pažeisti. Česnaką išspauskite per presą, tada sumaišykite su majonezu. Kotletus pagal skonį pasūdykite ir papipirinkite, aptepkite padažu ir palikite 15 minučių.
Žingsnis 2
Apkepkite kepenėlių kotletus. Į lėkštę supilkite miltus. Kepenų kotletus į juos pamirkykite. Tada sudėkite juos ant įkaitintos keptuvės su augaliniu aliejumi. Kepkite po 5 minutes iš kiekvienos pusės.
Kategorijos