Jautienos kepenys piene pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Jautienos kepenys piene

Kepenėles reikia tinkamai išvirti, tada jos bus minkštos ir skanios. Jos naudingos dėl mažo kaloringumo ir mažo riebalų kiekio. Jos puikiai dera su bulvių koše.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
12 min.
Kalorijos
105 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.62/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Jautienos kepenys piene Žingsnis 1
Kepenis supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais.

Žingsnis 2

Jautienos kepenys piene Žingsnis 2
Kepenis 2 valandas mirkykite piene.

Žingsnis 3

20 minučių virkite ant silpnos ugnies kartu su česnakais.

Žingsnis 4

Kepenėles sūdykite tik prieš nukeldami nuo ugnies. Taip kepenys nebus kietos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, jautienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, jautienos vakarienė

Kategorijos