Jautienos kepsnys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Jautienos kepsnys

Jautienos kepsnys puikiai dera su bet kokiu garnyru ar daržovėmis.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
290 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (34 bal.)

Žingsnis 1

Jautienos kepsnys Žingsnis 1
Paruoškite kepsnius: supjaustykite ir nusausinkite popieriniais rankšluosčiais.

Žingsnis 2

Jautienos kepsnys Žingsnis 2
Ant sauso kepsnio sudėkite reikiamus prieskonius (druską, pipirus, česnaką, mėsos prieskonius).

Žingsnis 3

Jautienos kepsnys Žingsnis 3
Prieskonius į kepsnį reikia įmušti pirštais.

Žingsnis 4

Jautienos kepsnys Žingsnis 4
Kepamą kepsnį dėkite ant įkaitintos, iš anksto suteptos keptuvės. Kepkite kepsnį po 3-10 minučių iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, lengva, per 30 minučių, Islandija, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, kepsniai, jautienos kepsniai, be bendrų alergenų, receptų knyga, jautienos vakarienė

Kategorijos