Jautienos kepsnys puode pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Jautienos kepsnys puode

Žirniuose troškintas kepsnys su sluoksniuotos tešlos dangčiu - labai skanus ir įspūdingas patiekalas, kuris maloniai nustebins ir namiškius, ir svečius!
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
122 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (31 bal.)

Žingsnis 1

Jautienos kepsnys puode Žingsnis 1
Bulves nulupkite, stambiai supjaustykite (per pusę) ir kepkite, kol taps auksinės spalvos, perkelkite į lėkštę.

Žingsnis 2

Jautienos kepsnys puode Žingsnis 2
Tame pačiame aliejuje apkepkite mėsą, supjaustykite dideliais gabalais, perkelkite į lėkštę.

Žingsnis 3

Jautienos kepsnys puode Žingsnis 3
Svogūnus perpjaukite pusiau, grybus perpjaukite pusiau ir viską pakepinkite tame pačiame aliejuje, įberkite druskos, pipirų, įmeskite rozmarino šakelę, porą šaukštelių miltų, pakepinkite ir užpilkite dviem stiklinėmis vandens. Pašildykite.

Žingsnis 4

Jautienos kepsnys puode Žingsnis 4
Į puodo dugną sudėkite bulves, sumaišytas su mėsa, ant viršaus sudėkite grybus ir svogūnus, užpilkite juos sultiniu iš keptuvės, uždenkite sluoksniuota tešla ir užspauskite kraštus. Kepkite 160-170 laipsnių temperatūros orkaitėje 1,5-2 valandas, jei reikia, pabaigoje temperatūrą padidinkite, kad tešla paruduotų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, grybų patiekalai, troškiniai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, sala, pietūs, vakarienė, grybų sezonas, bulvių sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, kepsnys, receptų knyga, kiaulienos kepsnys, grybų kepsnys, grybų kepsnys, bulvių vakarienė, bulvių kepsnys, bulvių kepsnys, kiaulienos vakarienė

Kategorijos