Jautienos kepsnys su bulvių koše ir svogūnų džemu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-29

Jautienos kepsnys su bulvių koše ir svogūnų džemu

Trumpas recepto puslapio aprašymas Jautienos kepsnys su bulvių koše - tai puikūs pilnaverčiai pietūs ar vakarienė. Čia yra sotus garnyras ir sultinga mėsa, pagardinta svogūnų džemu. Patiekalą galite papildyti šviežiomis daržovėmis ir prieskoninėmis žolelėmis. Prie kepsnio su bulvių koše puikiai tiks raudonieji vynai. Tokį kvapnų ir skanų patiekalą galima patiekti per šventę, jūsų svečiai jį tikrai įvertins.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
159 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
11 g
Alergenai: Karvės pieno baltymas, kiaušinis
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Jautienos kepsnys su bulvių koše ir svogūnų džemu Žingsnis 1
Paruoškite bulvių košę. Supjaustykite bulves ir virkite jas lengvai pasūdytame vandenyje, kol suminkštės.

Žingsnis 2

Jautienos kepsnys su bulvių koše ir svogūnų džemu Žingsnis 2
Į virtas bulves supilkite pieną, kiaušinius, druską ir sviestą. Viską sutrinkite ir išmaišykite iki vientisos košės konsistencijos.

Žingsnis 3

Jautienos kepsnys su bulvių koše ir svogūnų džemu Žingsnis 3
Raudonąjį svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais arba ketvirčiais.

Žingsnis 4

Jautienos kepsnys su bulvių koše ir svogūnų džemu Žingsnis 4
Svieste 5 minutes pakepinkite raudonąjį svogūną. Kai svogūnai pradės leisti sultis ir suminkštės, suberkite cukranendrių cukrų. Išmaišykite ir pakepinkite svogūnus dar 5-7 minutes. Cukrus turėtų ištirpti ir virsti karamele.

Žingsnis 5

Jautienos kepsnys su bulvių koše ir svogūnų džemu Žingsnis 5
Iš jautienos gabalo išpjaukite 2-3 cm storio kepsnį. Jautieną pagardinkite druska ir pipirais. Įkaitinkite keptuvę, supilkite augalinį aliejų ir sudėkite kepsnį. Kepkite po 5 minutes iš kiekvienos pusės. Į keptuvę įdėkite sviesto ir sutrintų česnako skiltelių.

Žingsnis 6

Jautienos kepsnys su bulvių koše ir svogūnų džemu Žingsnis 6
Leiskite kepsniui pailsėti 5 minutes. Tada supjaustykite jį griežinėliais. Patiekite kepsnį su bulvių koše ir svogūnų džemu. Patiekalą papuoškite šviežiomis žolelėmis. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos