Žingsnis 1
Supjaustykite svogūnus šiaudeliais.
Žingsnis 2
Supjaustykite jautieną vidutinio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 3
Supjaustykite šviežius pomidorus kubeliais.
Žingsnis 4
Nuluptas česnako skilteles susmulkinkite.
Žingsnis 5
Smulkiai supjaustykite žalumynus.
Žingsnis 6
Susmulkinkite graikinius riešutus.
Žingsnis 7
Paimkite puodą, sudėkite į jį griežinėliais supjaustytą mėsą. Užpilkite mėsą 2 litrais šalto vandens. Pastatykite ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 8
Paimkite gilią keptuvę, patepkite ją augaliniu aliejumi ir sudėkite kepti svogūnus.
Žingsnis 9
Į svogūnus sudėkite pomidorus.
Žingsnis 10
Įdėkite smulkintą česnaką.
Žingsnis 11
Į keptuvę įpilkite pomidorų pastos.
Žingsnis 12
Užvirinkite mėsą.
Žingsnis 13
Sumaišykite visus ingredientus ir kepkite, kol daržovės suminkštės.
Žingsnis 14
Sudėkite keptuvės turinį į puodą su mėsa.
Žingsnis 15
Sumaišykite visus ingredientus puode. Pagal skonį įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų.
Žingsnis 16
Į kharcho suberkite ryžius, smulkintus graikinius riešutus ir sausas žoleles.
Žingsnis 17
Įdėkite šviežių žolelių. Sriubą virkite iš viso 80 minučių, kad jautiena būtų gerai išvirusi ir minkšta. Paruošta!