Jautienos kotletai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-09

Jautienos kotletai

Sultingi jautienos kotletai yra vienas mėgstamiausių mėsos patiekalų tiek suaugusiesiems, tiek vaikams. Dažniausiai naminiai jautienos kotletai kepami keptuvėje iš maltos jautienos, įmaišant kiaušinių ir miltų. Tačiau nedaugelis žino, kad pastarąjį ingredientą galima pakeisti manų kruopomis. Taigi kotletai bus mažiau kaloringi, minkšti ir skanūs.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
205 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (28 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Jautienos kotletai Žingsnis 1
Paruoškite maltą mėsą. Į gilų dubenį sudėkite maltą mėsą, įmuškite kiaušinį, sudėkite bulvių ir svogūnų mišinį, suberkite prieskonius, druską, tolygiai pabarstykite manų kruopomis. Kruopščiai išminkykite rankomis.

Žingsnis 2

Jautienos kotletai Žingsnis 2
Suformuokite kotletus. Suformuokite ovalius arba apvalius kotletus ir sudėkite juos į keptuvę.

Žingsnis 3

Jautienos kotletai Žingsnis 3
Iškepkite kotletus. Kepkite kotletus ant vidutinės ugnies po 3-5 minutes iš kiekvienos pusės, kol taps auksinės spalvos. Tada užpilkite karštu vandeniu, kad apsemtų kotletų vidurį, ir troškinkite apie 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos