Publikavimo data: 2024-05-25
Jautienos kumpis
Skanus ir sultingas mėsos gabalas užkariaus bet kurį vyrą. Paruoškite mėsą vakarienei ir puikus vakaras garantuotas. Kad mėsa būtų su traškia plutele ir švelnia, sultinga mėsa, turite pasirinkti tinkamą mėsą. Rump steikui naudokite tik šviežią mėsą. Tačiau traški plutelė bus labai skani, jei patys pasigaminsite džiūvėsėlių.
Žingsnis 1
Būtinai supjaustykite mėsą mažais griežinėliais skersai pluošto. 20-25 milimetrų storio. Kiekvieną griežinėlį muškite ne per stipriai, jo storis turėtų būti 15-20 milimetrų. Įtrinkite pipirų mišiniu.
Žingsnis 2
Kiaušinį išplakite šakute iki vientisos masės. Kiekvieną gabalėlį po vieną panardinkite į kiaušinio masę.
Žingsnis 3
Tada apvoliokite džiūvėsėliuose, gerai suspausdami ir nepalikdami atvirų vietų aplink kraštus. Nuo džiūvėsėlių kokybės priklauso mėsos sultingumas.
Žingsnis 4
Į keptuvę įpilkite 4-5 cm aliejaus ir gerai įkaitinkite. Apkepkite kiekvieną gabalėlį iš abiejų pusių. Kiekvieną pusę kepkite apie 1-2 minutes.
Žingsnis 5
Tada ją pasūdykite. Patiekalą geriau sūdyti atsiradus plutai, nes tuomet neišsiskirs sultys. Norėdami pagerinti skonį, galite įdėti šaukštą lydyto sviesto.
Kategorijos