Publikavimo data: 2024-05-25
Vištienos kepsnys
Vištiena paprastai yra vienintelė mėsa, kurią vaikai labai mėgsta. Ir kepsniai yra skanūs. Traški, rusva plutelė išgaunama apvoliojus juos džiūvėsėliuose. Lengvai apkepinus kepsnį, gaunama sultinga ir aromatinga mėsa. Mėsa geriau sugeria prieskonius, o iškepusi įgauna nuostabų skonį.
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite skersai pluošto, sudėkite į maišelį ir lengvai apskrudinkite.
Žingsnis 2
Mėsą gausiai užpilkite sojų padažu ir palikite 1-2 minutes pastovėti, kad mėsa įgautų skonį.
Žingsnis 3
Kiaušinius dubenyje išplakite šakute iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Kiekvieną gabalėlį panardinkite į gautą kiaušinių masę.
Žingsnis 5
Sumaišykite karį su džiūvėsėliais ir gerai apvoliokite vištienos gabalėlius, nepalikdami laisvų vietų.
Žingsnis 6
Į keptuvę įpilkite apie 5 cm aliejaus ir gerai įkaitinkite.Kepkite ant didelės ugnies apie 1-1,5 minutės iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 7
Patikrinkite, ar kepsnys yra mėsingas. Įdurkite peiliu, sultys turi būti skaidrios. Kai kepsnys bus paruoštas, padėkite jį ant servetėlės, kad nutekėtų aliejaus perteklius.
Kategorijos