Vištienos kepsnys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Vištienos kepsnys

Vištiena paprastai yra vienintelė mėsa, kurią vaikai labai mėgsta. Ir kepsniai yra skanūs. Traški, rusva plutelė išgaunama apvoliojus juos džiūvėsėliuose. Lengvai apkepinus kepsnį, gaunama sultinga ir aromatinga mėsa. Mėsa geriau sugeria prieskonius, o iškepusi įgauna nuostabų skonį.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
174 kcal.
Baltymai
19 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos kepsnys Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite skersai pluošto, sudėkite į maišelį ir lengvai apskrudinkite.

Žingsnis 2

Vištienos kepsnys Žingsnis 2
Mėsą gausiai užpilkite sojų padažu ir palikite 1-2 minutes pastovėti, kad mėsa įgautų skonį.

Žingsnis 3

Vištienos kepsnys Žingsnis 3
Kiaušinius dubenyje išplakite šakute iki vientisos masės.

Žingsnis 4

Vištienos kepsnys Žingsnis 4
Kiekvieną gabalėlį panardinkite į gautą kiaušinių masę.

Žingsnis 5

Vištienos kepsnys Žingsnis 5
Sumaišykite karį su džiūvėsėliais ir gerai apvoliokite vištienos gabalėlius, nepalikdami laisvų vietų.

Žingsnis 6

Vištienos kepsnys Žingsnis 6
Į keptuvę įpilkite apie 5 cm aliejaus ir gerai įkaitinkite.Kepkite ant didelės ugnies apie 1-1,5 minutės iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 7

Vištienos kepsnys Žingsnis 7
Patikrinkite, ar kepsnys yra mėsingas. Įdurkite peiliu, sultys turi būti skaidrios. Kai kepsnys bus paruoštas, padėkite jį ant servetėlės, kad nutekėtų aliejaus perteklius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos