Publikavimo data: 2024-05-25
Kiaulienos sprandinės kepsnys
"Rumsteak" - tai angliškas patiekalas, kuris yra gruzdintas mėsos gabalas, keptas džiūvėsėliuose svieste. Rumsteak gali būti gaminamas iš įvairių rūšių mėsos. Šiame recepte siūlome gaminti kiaulienos rumpsteaką. Patiekalas gana kaloringas, todėl geriausias priedas prie jo bus šviežios daržovės.
Žingsnis 1
Kiaulieną iškepkite iki 5 mm storio.
Žingsnis 2
Mėsą iš abiejų pusių pagal skonį pasūdykite ir papipirinkite.
Žingsnis 3
Plačiame dubenyje išplakite vištos kiaušinį.
Žingsnis 4
Kitame dubenyje sumaišykite džiūvėsėlius ir papriką.
Žingsnis 5
Kiekvieną kiaulienos kotletą panardinkite į kiaušinį.
Žingsnis 6
Tada apvoliokite mėsą džiūvėsėliuose.
Žingsnis 7
Įkaitinkite keptuvę ir supilkite augalinį aliejų. Kepkite kotletus po 3 minutes iš kiekvienos pusės. Mėsos paruošimą galite nustatyti ją pradūrę. Jei sultys išteka skaidrios, mėsa paruošta.
Žingsnis 8
Iškeptus kepsnius sudėkite ant popierinių rankšluosčių, kad pasišalintų aliejaus perteklius.
Žingsnis 9
Rump kepsnius patiekite ant šviežių salotų lapų. Pagal skonį pagardinkite padažu. Gero apetito!
Kategorijos