Kiaulienos sprandinės kepsnys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Kiaulienos sprandinės kepsnys

"Rumsteak" - tai angliškas patiekalas, kuris yra gruzdintas mėsos gabalas, keptas džiūvėsėliuose svieste. Rumsteak gali būti gaminamas iš įvairių rūšių mėsos. Šiame recepte siūlome gaminti kiaulienos rumpsteaką. Patiekalas gana kaloringas, todėl geriausias priedas prie jo bus šviežios daržovės.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
306 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
24 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.95/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaulienos sprandinės kepsnys Žingsnis 1
Kiaulieną iškepkite iki 5 mm storio.

Žingsnis 2

Kiaulienos sprandinės kepsnys Žingsnis 2
Mėsą iš abiejų pusių pagal skonį pasūdykite ir papipirinkite.

Žingsnis 3

Kiaulienos sprandinės kepsnys Žingsnis 3
Plačiame dubenyje išplakite vištos kiaušinį.

Žingsnis 4

Kiaulienos sprandinės kepsnys Žingsnis 4
Kitame dubenyje sumaišykite džiūvėsėlius ir papriką.

Žingsnis 5

Kiaulienos sprandinės kepsnys Žingsnis 5
Kiekvieną kiaulienos kotletą panardinkite į kiaušinį.

Žingsnis 6

Kiaulienos sprandinės kepsnys Žingsnis 6
Tada apvoliokite mėsą džiūvėsėliuose.

Žingsnis 7

Kiaulienos sprandinės kepsnys Žingsnis 7
Įkaitinkite keptuvę ir supilkite augalinį aliejų. Kepkite kotletus po 3 minutes iš kiekvienos pusės. Mėsos paruošimą galite nustatyti ją pradūrę. Jei sultys išteka skaidrios, mėsa paruošta.

Žingsnis 8

Kiaulienos sprandinės kepsnys Žingsnis 8
Iškeptus kepsnius sudėkite ant popierinių rankšluosčių, kad pasišalintų aliejaus perteklius.

Žingsnis 9

Kiaulienos sprandinės kepsnys Žingsnis 9
Rump kepsnius patiekite ant šviežių salotų lapų. Pagal skonį pagardinkite padažu. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos