Jautienos liežuvis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Jautienos liežuvis

Mėgstamiausias mano dukters, kuri nevalgo mėsos, patiekalas.
Gaminimo laikas
220 min.
Laikas virtuvėje
90 min.
Kalorijos
146 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
10 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (34 bal.)

Žingsnis 1

Jautienos liežuvis Žingsnis 1
30 minučių pamirkykite liežuvį šaltame vandenyje. Vandenį užvirinkite. Įdėkite liežuvį į verdantį vandenį. Po 15 minučių nusausinkite, užpilkite verdančiu vandeniu ir virkite 2 valandas.

Žingsnis 2

Jautienos liežuvis Žingsnis 2
Suberkite prieskonius, druską ir troškinkite dar 40 minučių.

Žingsnis 3

Jautienos liežuvis Žingsnis 3
Užpilkite šaltu vandeniu, kad būtų lengviau nulupti plėvelę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, cukinijų sezonas, bulvių sezonas, karštieji naujametiniai patiekalai, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis, vakarienė su jautiena

Kategorijos