Jautienos liežuvis multicooker su salierais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Jautienos liežuvis multicooker su salierais

Jautienos liežuvis yra labai skanus, minkštas ir švelnus patiekalas. Jį galima paruošti įvairiais būdais. Šiame recepte aptarsime gaminimo daugiafunkcinėje keptuvėje būdą. Šis būdas labai paprastas dėl nedidelio veiksmų skaičiaus. Liežuvis pamirkomas visuose prieskoniuose ir tampa vertingu ir skaniu užkandžiu.
Gaminimo laikas
200 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
126 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (28 bal.)

Žingsnis 1

Jautienos liežuvis multicooker su salierais Žingsnis 1
Nulupkite svogūnus ir morkas. Perpjaukite jas per pusę ir sudėkite į multicookerį. Prie morkų ir svogūnų pridėkite liežuvį ir salierų lapus. Užpilkite vandeniu ir įberkite prieskonių bei druskos. Virkite 3 valandas. Kai liežuvis bus paruoštas, nuimkite viršutinį odos sluoksnį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, jautienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, jautienos vakarienė

Kategorijos