Publikavimo data: 2024-03-28
Jautienos liežuvis su brokoliais
Jautienos liežuvyje, kuris yra delikatesas, gausu vitaminų, mineralų ir mikroelementų. Dėl didelio kiekio nepakeičiamųjų aminorūgščių, būtinų organizmo baltymams sudaryti, ir didelės nikotino rūgšties koncentracijos jautienos liežuvis yra produktas, kuris būtinai turėtų atsirasti jūsų mitybos racione. Kartu su brokoliais, kuriuose yra daug skaidulinių medžiagų, antioksidantų, makroelementų ir vitaminų, šis patiekalas yra tikras naudos ir malonumo lobynas.
Žingsnis 1
Įdėkite liežuvį į verdantį pasūdytą vandenį. Po 15 minučių į vandenį įmeskite lauro lapą, pipirų mišinį ir pipirų grūdelius. Virkite liežuvį 2-3 valandas, kol jis išvirs.
Žingsnis 2
Brokolius užpilkite šaltu vandeniu ir palaikykite 20 minučių, tada 5-6 minutėms įmeskite į verdantį vandenį.
Žingsnis 3
Virtą jautienos liežuvį supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę ir joje ištirpinkite sviestą.
Žingsnis 5
Apkepkite jautienos liežuvio griežinėlius iš abiejų pusių.
Žingsnis 6
Virtus brokolius perpjaukite pusiau ir apkepkite iš abiejų pusių keptuvėje.
Žingsnis 7
Į lėkštę sudėkite jautienos liežuvio griežinėlius ir brokolius. Patiekite patiekalą su garstyčiomis. Gero apetito!
Kategorijos