Publikavimo data: 2024-03-26
Jautienos liežuvis su bulvėmis ir grybais
Jautienos liežuvis su bulvėmis ir grybais - skani vakarienė visai šeimai. Šiame recepte yra vienas gardžiausių delikatesų - jautienos liežuvis! Jei jums nusibodo įprasta mėsa ir norite išbandyti ką nors naujo, išbandykite jautienos liežuvį. Jame gausu baltymų ir mikroelementų, jis padeda stiprinti imuninę sistemą, kuri tarnauja kaip barjeras patogeninei mikroflorai.
Žingsnis 1
Į įkaitintą keptuvę įdėkite sviesto ir jį ištirpinkite. Šiame svieste apkepkite atsitiktiniais gabalėliais supjaustytus bulvių gumbus.
Žingsnis 2
Sudėkite grybus į keptuvėje esančias bulves. Į tą pačią keptuvę sudėkite susmulkintą liežuvį ir svogūną. Apkepkite visus ingredientus. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais.
Žingsnis 3
Į indą sudėkite sviesto gabalėlius, ištirpinkite juos ir viską išmaišykite. Viską kartu troškinkite dar 3-4 minutes.
Žingsnis 4
Išdėliokite patiekalą į lėkštes, papuoškite šviežių petražolių lapeliais ir patiekite.
Kategorijos