Jautienos liežuvis su bulvėmis ir grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-26

Jautienos liežuvis su bulvėmis ir grybais

Jautienos liežuvis su bulvėmis ir grybais - skani vakarienė visai šeimai. Šiame recepte yra vienas gardžiausių delikatesų - jautienos liežuvis! Jei jums nusibodo įprasta mėsa ir norite išbandyti ką nors naujo, išbandykite jautienos liežuvį. Jame gausu baltymų ir mikroelementų, jis padeda stiprinti imuninę sistemą, kuri tarnauja kaip barjeras patogeninei mikroflorai.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
151 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Jautienos liežuvis su bulvėmis ir grybais Žingsnis 1
Į įkaitintą keptuvę įdėkite sviesto ir jį ištirpinkite. Šiame svieste apkepkite atsitiktiniais gabalėliais supjaustytus bulvių gumbus.

Žingsnis 2

Jautienos liežuvis su bulvėmis ir grybais Žingsnis 2
Sudėkite grybus į keptuvėje esančias bulves. Į tą pačią keptuvę sudėkite susmulkintą liežuvį ir svogūną. Apkepkite visus ingredientus. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais.

Žingsnis 3

Jautienos liežuvis su bulvėmis ir grybais Žingsnis 3
Į indą sudėkite sviesto gabalėlius, ištirpinkite juos ir viską išmaišykite. Viską kartu troškinkite dar 3-4 minutes.

Žingsnis 4

Jautienos liežuvis su bulvėmis ir grybais Žingsnis 4
Išdėliokite patiekalą į lėkštes, papuoškite šviežių petražolių lapeliais ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos