Jautienos liežuvis su obuoliais ir marinuotais agurkais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Jautienos liežuvis su obuoliais ir marinuotais agurkais

Šis receptas atsirado netikėtai ir tapo privalomu šventinio stalo elementu.
Gaminimo laikas
31 min.
Laikas virtuvėje
29 min.
Kalorijos
130 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Jautienos liežuvį virkite, kol suminkštės.

Žingsnis 2

Jautienos liežuvis su obuoliais ir marinuotais agurkais Žingsnis 2
Supjaustykite liežuvį, agurkus, obuolį.

Žingsnis 3

Maišytuvu sumaišykite padažui skirtus ingredientus: garstyčias, kiaušinio trynį ir aliejų.

Žingsnis 4

Įmaišykite susmulkintus ingredientus ir padažą.

Žingsnis 5

Dėkite ant mišrių salotų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos