Jautienos liežuvis su obuoliais ir marinuotais agurkais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Jautienos liežuvis su obuoliais ir marinuotais agurkais

Šis receptas atsirado netikėtai ir tapo privalomu šventinio stalo elementu.
Gaminimo laikas
31 min.
Laikas virtuvėje
29 min.
Kalorijos
130 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Jautienos liežuvį virkite, kol suminkštės.

Žingsnis 2

Jautienos liežuvis su obuoliais ir marinuotais agurkais Žingsnis 2
Supjaustykite liežuvį, agurkus, obuolį.

Žingsnis 3

Maišytuvu sumaišykite padažui skirtus ingredientus: garstyčias, kiaušinio trynį ir aliejų.

Žingsnis 4

Įmaišykite susmulkintus ingredientus ir padažą.

Žingsnis 5

Dėkite ant mišrių salotų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, jautienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, jautienos vakarienė

Kategorijos