Publikavimo data: 2024-10-21
Jautienos mišrainė
Jautienoje gausu naudingų elementų ir vitaminų. Šioje mėsoje yra būtinų aminorūgščių ir baltymų. Jautiena - tai mėsos rūšis, kurią vartoja visi gyventojai. Pagrindinis jautienos privalumas, palyginti su kitomis mėsos rūšimis, yra mažas jos kaloringumas. Ji naudinga sergantiems diabetu ir fiziškai aktyviems žmonėms. Jautiena yra nepretenzingas produktas, todėl jos gaminimas neprivers jūsų praleisti ilgų valandų virtuvėje.
Žingsnis 1
Paimkite puodą, sudėkite jautieną ir kalakutieną, suberkite svogūnus ir morkas. Užpilkite vandeniu. Įberkite pipirų. Užvirkite. Palaipsniui nugriebkite putas. Virkite apie 90 minučių ant silpnos ugnies.
Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę, sudėkite svogūną ir kepkite, kol suminkštės. Sudėkite agurkų šiaudelius ir pomidorų pastą. Tada supilkite nedidelį kiekį agurkų sūrymo ir du kibirus sultinio. Tada supilkite cukrų ir palikite troškintis apie 15 minučių.
Žingsnis 3
Išimkite mėsą iš sultinio ir supjaustykite ją kubeliais. Iš sultinio visiškai išimkite morkas ir svogūnus. Į puodą su sultiniu sudėkite kepsnį ir lauro lapą. Po to siųskite ten visus mėsos ingredientus ir užvirinkite. Virkite dar 5 minutes. Pabaigoje sudėkite alyvuogių žiedus ir alyvuoges ir palikite troškinį 15 minučių pastovėti.
Kategorijos